Priser psykoterapi Aalborg - Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen

Individuel Terapi

Pris: 1050 kr. pr. session 

Varighed: Ca. 75 min.

Jeg tilbyder såvel fysiske som online sessioner.

Tider

Jeg bestræber mig på at kunne tilbyde sessioner indenfor 1 uge. 

Sessionerne ligger som udgangspunkt på hverdage kl. 8.45, kl. 10.30 og kl. 12.15. 

Betaling

Kontant eller på mobilepay: 405018 i slutningen af sessionen.

Afbud

Du er selvfølgelig altid velkommen til at annullere eller ændre din tid. Men ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid betales fuld pris for sessionen, da det kun sjældent er muligt at afsætte tiden til en anden med så kort varsel.

Tilskud

Det er desværre ikke muligt at få tilskud via lægehenvisning, da det kun er nogle af psykologerne, der er omfattet af denne ordning. Sygesikringen Danmark giver desværre også kun tilskud til autoriserede psykologer. Hvis du er dækket af en sundhedsforsikring, skal du snakke med denne om, hvorvidt de dækker eller giver tilskud til psykoterapi. 

Klik for online booking

Online booking

Kontakt mig for at booke en tid

Kontakt mig