Merete Bøgh Kristensen

Jeg hedder Merete Bøgh Kristensen, og jeg er Certificeret ID-Psykoterapeut fra den 4-årige ID Psykoterapeutuddannelse på ID Academy i Silkeborg. Derudover er jeg uddannet sociolog med socialpsykologi som specialisering og har arbejdet med menneskelige relationer i en del år.

Jeg er 44 år, gift med René og mor til Cecilia, Alexander og Nicolas.

Jeg arbejder som selvstændig psykoterapeut i min klinik i Aalborg midtby. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er under løbende professionel supervision samt underlagt Dansk Psykoterapeut Forenings regler om etik og tavshedspligt.

Det er meget vigtigt for mig at tilbyde et hjertevarmt og empatisk rum, hvor terapien altid vil foregå helt på dine præmisser. Dette styrker den gensidige tillid og tryghed, som er helt afgørende for en vellykket terapi. Al erfaring viser nemlig, at netop relationen mellem klient og terapeut er særdeles vigtig.

Jeg er et meget spirituelt menneske og har en stærk intuition, som jeg også anvender i terapien. Jeg tror på, at alt er energi, at alt hænger sammen, og at vi langt hen ad vejen selv skaber vores virkelighed; vores ydre virkelighed er et spejl af vores indre virkelighed. Ved at få øje på og ændret vores ubevidste begrænsende overbevisninger om sig selv og andre, vores ubevidste tanke- og handlemønstre samt helet op på gamle traumer, opstår en indre frihed og vilje til at vælge, hvem vi egentlig vil være. Dermed får vi også næsten ubegrænsede muligheder for at skabe dét liv, som er det helt rigtige for os. 

Merethe Boegh 035

Jeg er fuldstændig overbevist om, at der ALTID er en vej ud af krisen. Du indeholder nemlig alle de indre styrker, ressourcer og potentialer, som du har brug – og for mig at se, så er det dem, der er vejen ud af krisen. Men måske har du brug for lidt hjælp til at få øje på dem og til at få dem sat i spil på en konstruktiv måde.

Husk, at du hverken er alene, forkert eller anderledes, selvom du har svært lige nu. Der faktisk mange mennesker, der føler sig forkerte, alene og ikke gode nok, når de af den ene eller den anden årsag ikke har det godt. Men vi kommer alle ud for kriser og smerter i løbet af vores liv, og vi kan alle få brug for at række ud og bede om hjælp.

Det er en styrke – ikke en svaghed – at række ud og bede om hjælp.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig og til at byde dig velkommen i min klinik.

Kontakt mig
Merethe Boegh N

Hvad er en ID psykoterapeut?

ID Psykoterapeut er en beskyttet titel og må alene anvendes af psykoterapeuter, der har gennemført den 4-årige psykoterapeut-uddannelse på ID Academy samt bestået den efterfølgende certificering.

Læs mere