Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen i Aalborg - Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen

Jeg tilbyder et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du ikke vil føle dig forkert

Det er vigtigt for mig at tilbyde et hjertevarmt og empatisk rum, hvor terapien foregår på dine præmisser. Din tillid og tryghed til mig er nemlig helt afgørende for en vellykket terapi.

Jeg er et meget spirituelt menneske og har en stærk intuition, som jeg også anvender i terapien. Jeg tror på, at alt er energi, at alt hænger sammen, og at du langt hen ad vejen selv kan skabe din egen virkelighed; din ydre virkelighed er et spejl af din indre. Ved at få øje på og ændret dine ubevidste, begrænsende overbevisninger om dig selv og andre, opstår der indre frihed og vilje til at vælge, hvem du egentlig gerne vil være. Dermed får du også næsten ubegrænsede muligheder for at skabe dét liv, som er det rigtige for dig.

Efter et terapiforløb hos mig, vil du kunne mærke en forskel indeni.

Mine klienter siger ofte, at psykoterapien har givet dem redskaber og metoder til at håndtere problemerne på en ny og bedre måde, så de rent faktisk føler, at det gør en forskel i hverdagen.

De kan mærke sig selv, deres grænser og behov, og de har fået friheden til at gøre det, de har lyst til i stedet for det, som andre forventer af dem.

Merethe Boegh 035

Lever du det liv, du gerne vil leve?

Jeg er fuldstændig overbevist om, at der ALTID er en vej ud af krisen.

Du indeholder alle de indre styrker, ressourcer og potentialer, som du har brug – og med psykoterapi kan jeg lære dig at sætte det i spil.

Husk, at du hverken er alene, forkert eller anderledes, selvom du har svært lige nu.

Vi kommer alle ud for kriser og smerter i løbet af vores liv, og vi kan alle få brug for at række ud og bede om hjælp.

Er du klar til at tage dit næste skridt mod det liv, som du allerhelst vil leve?

Kontakt mig for at booke en session Klik her for online booking

Baggrund og erfaring

Som certificeret ID Psykoterapeut MPF er jeg specialiseret i at hjælpe dig, der har psykiske, personlige eller spirituelle udfordringer. Jeg har været selvstændig psykoterapeut siden 2018. 

ID Psykoterapeut er en beskyttet titel. Klik her for at læse mere. 

Endvidere er jeg uddannet sociolog med specialisering i socialpsykologi og har som projektleder arbejdet med sårbare grupper og menneskelige relationer i en del år. 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er under løbende professionel supervision samt underlagt Dansk Psykoterapeut Forenings regler om etik og tavshedspligt. 

Merethe Boegh N

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg hjælper mennesker med at opdage deres sande jeg samt komme i kontakt med deres power og potentialer, så de kan leve præcis det liv, som for netop dem er allermest meningsfyldt og glædesfyldt.

Og herfra kan de være den allerstørste inspiration for andre.

Læs her hvordan jeg kan hjælpe dig

Du er her for at gøre en forskel

Du er landet her på Jorden for at udleve en sjælsmission, som du har sagt ja til, før du kom hertil.

Intuitivt ved du godt, hvad denne sjælsmission går ud på. Men dit bevidste sind har formentlig glemt det. 

Vil du vide mere om de 3 dimensioner i din spirituelle og personlige udviklingsrejse, som vil bringe dig tættere på din sjælsmission og dit autentiske selv?

Klik her og få ebog om de 3 dimensioner