Psykoterapeut i Aalborg - Merete Bøgh Kristensen - book tid online - Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen

Jeg er her for at bringe dig tættere på den bedste udgave af dig selv

Jeg hjælper mennesker med at slippe den fængslende følelse af at være forkert og i stedet blive frie til at være sig selv, så de kan leve præcis det liv, som for netop dem er allermest meningsfyldt og glædesfyldt, og hvorfra de kan være den allerstørste inspiration for andre.

Dette vil altid være min overordnede intention, når jeg sidder med dig foran mig i klinikken – at gøre mit allerypperste for at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Hvad det så betyder, det kommer jo an på, hvem du er - og derfor er det en forudsætning, at vi sammen bliver klar over, hvad det præcis er, der "driller dig". 

Og netop dér, har jeg faktisk en af mine styrker som terapeut;

Jeg anvender nemlig både min faglighed og min intuition til hurtigt at se og fornemme, hvad "problemet" er, hvad du har brug for, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Mine klienter fortæller ofte, at jeg er dygtig til at formidle det til dem på en let forståelig, nænsom og empatisk måde.

Det betyder: 

  1. at terapien giver mening for dem, fordi de får en forståelse for sig selv
  2. at de bliver mere motiverede for at arbejde med sig selv
  3. at de fleste ret hurtigt oplever gode resultater.

Problemstillingerne kan være mange

Men jeg har heldigvis også mange værktøjer at tage i brug.

Som ID Psykoterapeut har jeg en holistisk tilgang. Det betyder, at jeg ser på dig som et helt menneske, og at jeg altid tilpasser teori og metoder til netop dig og de problemstillinger, du kommer med. Jeg har en bred vifte af teoretiske tilgange og metodiske redskaber at trække på. 

Merethe Boegh 035

Lever du det liv, du gerne vil leve?

Jeg er fuldstændig overbevist om, at der ALTID er en vej ud af krisen. Faktisk er min oplevelse, at kriser ofte viser sig at være starten på et hverdagsliv, der føles mere autentisk og rigtigt for den enkelte. 

Du indeholder alle de indre styrker, ressourcer og potentialer, som du har brug for - og jeg kan lære dig at sætte dem i spil på en måde, så du opnår et liv med mere tro på dig selv, glæde og mening. 

Er du klar til at tage dit næste skridt mod det liv, som du allerhelst vil leve?

Baggrund og erfaring

Som certificeret ID Psykoterapeut MPF er jeg specialiseret i at hjælpe dig, der har psykiske, personlige eller spirituelle udfordringer. Jeg har været selvstændig psykoterapeut siden 2018. 

ID Psykoterapeut er en beskyttet titel. Klik her for at læse mere. 

Endvidere er jeg uddannet sociolog med specialisering i socialpsykologi og har som projektleder arbejdet med sårbare grupper og menneskelige relationer i en del år. 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og er under løbende professionel supervision samt underlagt Dansk Psykoterapeut Forenings regler om etik og tavshedspligt. 

Merethe Boegh N

Jeg tilbyder et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til dig

Det er vigtigt for mig at skabe et hjertevarmt og empatisk rum, hvor terapien foregår på dine præmisser.

Din tillid og tryghed til mig er nemlig helt afgørende for en vellykket terapi.

Læs mere om individuel terapi her

Ønsker du spirituel udvikling?

Min uddannelse som psykoterapeut ved ID Academy, er en holistisk uddannelse, som arbejder med det hele menneske. Det vil sige både krop, sind og ånd (sjæl). 

Jeg er et meget spirituelt menneske og har en stærk intuition, som jeg også anvender i terapien - og hvis det spirituelle taler til dig, så kan du få terapi med alt det gode fra psykoterapien koblet med den spirituelle forståelsesramme.

Læs mere om Spirituel Psykoterapi her