Anbefalinger | Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen - Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen

Anbefalinger

Nu har jeg redskaber til at håndtere min sorg og angst

Merete har igennem mit forløb hos hende givet mig redskaber til at håndtere min sorg og angst. Derudover har hun hjulpet mig med at sætte ord på noget rigtig svært. 
Jeg er nået til en erkendelse og accept af, at det er ganske almindeligt og helt ok, at man har brug får en ekstra hånd eller et kærligt skub her i livet. Øjenkontakt, nærvær og tryghed. Jeg kan ikke takke dig nok. De aller kærligste hilsner og anbefalinger herfra.

Lise

Nu hviler jeg i mig selv og er mentalt stærkere

Merete har været en fantastisk støtte gennem en svær tid, og har guidet mig til at finde mig selv og til at hvile i mig selv. Jeg føler mig mentalt stærkere og langt mere velovervejet i mine udfordringer. Jeg har desuden lært, at hvordan man stiller sig ansigt til ansigt med sine værste tanker, og får dem arbejdet igennem, så man kommer hel ud på den anden side. 
Tak for hjælpen! 

Lenette

Ti ud af ti hjerter

Jeg kan anbefale Merete, da hun er min terapeut og jeg for første gang er rigtig glad for at gå til terapi og føler mig tryk og vigtig når jeg er der, og faktisk også når jeg ikke er der. Ti hjerter ud af ti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Laura

Svært at føle sig forkert i Meretes selskab

Du er virkelig god til at skabe et frit og trygt rum. Du udviser ærlighed, åbenhed og autencitet.
Du er kærlig og rummelig, og du har særlig evne til at være anerkendende, så det bliver svært at føle sig forkert i dit selskab 🙂

Hanne

Merete er dybt professionel og rummer en særlig styrke, som er tryg at læne sig ind i

Du er en enorm kærlig og omsorgsfuld terapeut . Der møder en med dyb nærvær og åbenhed . Jeg har følt mig tryg i dit nærvær, da jeg mærker din kærlige støtte. Du er dyb professionel i dit arbejde, og med din ærlighed kan man altid være sikker på og have tillid til at du kun vil en det bedste. Du rummer en særlig styrke , som er tryg at læne sig ind i. Kun de allerbedste anbefalinger herfra.

Amra

Merete har mine varmeste anbefalinger. Hun er hjertevarm, imødekommende, empatisk og yderst kompetent.

Malene

Merete har hjulpet mig med at blive en bedre version af mig selv

Merete er en gennemført professionel og samtidig hjertevarm person, som har lært mig utroligt meget om mig selv. Hun var især god til at fornemme hvornår jeg havde brug for et ekstra “skub” – fx i form af en øvelse – og hvornår det hjalp mest at snakke. Merete har hjulpet mig med at blive en bedre version af mig selv, og har tilmed inspireret mig i mit selvstændige virke. Uanset hvad du har brug for hjælp til kan jeg derfor kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Lasse

Nu kan jeg sætte sunde grænser og stå ved mig selv

I mit forløb hos dig Merete, er jeg fra første gang blevet mødt med en tryghed, ro, varme, nærvær og indsigt.
Du har gemmen forløbet givet mig de redskaber, som jeg skulle bruge til at stå ved mig selv og mærke mine følelser. Jeg kan nu konstruktivt sætte sunde grænser og stå ved mig selv i det.
Jeg er helt sikker på, at vi ses igen, da jeg, med din hjælp, kun er nået en del af rejsen til mit nye og bedre jeg - for mig.
Tak for dig og vi ses
De kærligste hilsner fra Maria

Maria

Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, du har givet mig, og jeg vil varmt anbefale dig til andre.

Anonym kvinde

Jeg håber, at jeg kan blive ligeså dygtig til at hjælpe mennesker
Kære vidunderlige Merete.
 
Tusind tusind tak for alt din hjælp. Jeg er dybt taknemmelig for at du faktisk afsætte 75 minutter som reelt ikke er standarden. Det giver utrolig meget for mig som klient, fordi der ikke føles som om der er et tidspres, der er tid og det skal nok gå. Det er også enormt godt at dit ur er på væggen og så stort så selvom du kan se tiden så den ikke løber fra os, så fik jeg ikke følelsen af at det var den du kiggede på. Jeg havde en klar fornemmelse af at du lyttede og gav mig den tid jeg havde brug for. Du er opmærksom på hvad der bliver sagt og på min krops fysiske reaktion. Jeg håber at jeg kan blive lige så dygtig som dig blot på mit felt, så jeg kan hjælpe mennesker på det punkt.
 
Mange tusinde flere tak herfra.
Jannie 

Jannie

Jeg har oplevet så meget empati og hjerterum og er blevet et harmonisk menneske
Føler at jeg er blevet taget godt imod selv om jeg var meget nervøs første gang jeg skulle komme, men det var på ingen måde nogle grund til at jeg skulle være nervøs da jeg oplevet så meget empati og hjerterum hos dig, du er fantastisk god til at gøre terapien meget nem og forståelig, og du er mere end professionel til at få terapien til at passe til mig som person og med de bump der var på min vej.
Alt i alt vil jeg blot sige dig tak og ser sådan på det at jeg hele tiden har været et helt menneske men efter møde med dig er jeg også et harmonisk menneske.

Eve

Nu har jeg det godt og kan håndtere min angst

Fra det øjeblik jeg trådte ind hos Merete følte jeg mig tryg og i gode hænder. Meretes rolige personlighed og hendes måde at tackle mig på har fået mig ud på “den anden side” hvor jeg nu har det godt og kan håndtere min angst. Tusinde tak Merete. Du har fortjent 5 stjerner 🥰 Lene

Lene

Jeg kan kun takke Merete for at jeg er kommet så langt

Jeg gik med en depression og havde brug for hjælp. Jeg søgte på nette hvor jeg fandt Merete det har jeg ikke fortrudt, hun kunne for en til at kikke tilbage i tiden. Hun giver en noget indblik på hvordan man kan arbejde med en selv, det er også vigtig at man er klar til at arbejde sig ud af det. Det er ikke bare behandling man skal have, man skal også kunne modstå hvis der kommer, noget kritik om man ikke skal lave. Så må man gå og tænke på hvad man kan gøre ved det, så må man gå ind og sige at det såre en. Når man er man kommet langt med en selv. Jeg kan kun takke Merete for jeg er kommet så langt.

Kvinde på 69 år

Merete har udviklet min svigermor til harmonisk og glad person 👍

Sanne